https://www.youtube.com/watch?v=NcU6qEPf7is

Skydda din bil

med keramiskt lackskydd

Vårt keramiska lackskydd, ClearFX, är en banbrytande produkt som, i händer på våra utbildade tekniker i här Nyköping lever upp till industrins högsta standarder inom bilvård.
Kontakt / Bokning

Varför skall du låta just oss ta hand om din bil?

RestorFX levererar den mest effektiva, permanenta, innovativa tekniken och produkterna på marknaden med målet att vara i framkanten inom bilrestaurerings- och bilvårdsbranschen.

Vi är Nyköpings enda renodlade bilvårdscenter med lackskydd och lackrestaurering i världsklass. Våra tekniker är utbildade och certifierade och talar svenska och engelska. Dessutom så är vi en utvald del av RestorFX-kedjan som är marknadsledare inom lackrestaurering.

 

 

Vi gör detta genom intensiv forskning samt fokus på intelligenta och banbrytande metoder. Vi är inte i branschen för att gå med strömmen utan för att förändra och förbättra den genom att investera våra resurser i innovativa lösningar som driver hela branschen framåt. Vi är fast övertygade om att alla våra kunder måste bli mer än nöjda med vårt hantverk men också med hela RestorFX- upplevelsen.

Certifiering och utbildning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Marknadsledare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Testad av The Boeing Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Tillit och garanti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Vill du boka tid eller få mer information?

Telefonnummer:

0155 880 890

E-post:

INFO@RESTORFXNYKOPING.SE

Adress:

Wedholms Allé 9, 611 39 Nyköping

Ett unikt system med synergetiska skyddande produkter

ClearFX - vår unika lackskydd

ClearFX skapar en högre standard inom billackskydd genom introduktion av en ny produktgeneration baserad på effektiva innovationer, banbrytande forskning och avancerad utveckling av nya banbrytande lösningar. ClearFX är en ny serie skyddsprodukter för billack som verkar på en mikroskopisk nivå och djupt inne i billacken. ClearFX tillsluter och förstärker ytstrukturen genom en avancerad attogenetisk ytteknisk process där lackskyddet fäster ihop med ytan ända ner till plåten för att på så sätt fylla igen gropar, härda strukturen och skapa en hårdare och bättre yta.

När ClearFX skyddet har härdat skapar den ett mycket intensivt djup och utmärkt färgåtergivning samt gör ytan hyperstark, superhydrofobisk och ger ett mycket reptåligt skydd med en högglansfinish som håller länge utan att tvättas bort.
ClearFX är en lösning inom bilvårdsbranschen som stödjer sig på RestorFX marknadsledande teknik och forskning med ett verifierat tekniskt försprång.

#passionisrequired

Detta är inte ett jobb för oss. Vi är födda för det här!

Vi är glada över att få arbeta med något som vi brinner för. Vi har alltid Er bils bästa i fokus. Vi är måna om att våra kunder förstår vad vi gör, vad de kan förvänta sig av vårt arbete och vilket lackskydd och metod är bäst för just deras behov och syften. Hos oss är ni alltid välkomna för att prata bilvård, lackskydd, lackrestaurering, bilskötsel m.m.

See Our Story

ClearFX Royal – ett unikt serviceprogram

ClearFX Royal är ett serviceprogram som garanterar att du, helt kostnadsfritt, får tillgång till årlig service av ditt lackskydd. Det innebär att vi garanterar att ditt lackskydd är aktivt så länge som du äger bilen. ClearFX Royal kan alltid tecknas i samband inlämning av bil. Se gärna vår video för mer information.

Kontakt & Bokning

Vad RestorFX gjorde för min bil (19000mil / 15år gammal) är bortom all rim och reson - jag är helt fascinerad! Stort tack för ett gott bemötande och ett otroligt resultat.

Victor

Jag kan knappt tro mina ögon, herre min gud! Det är nästan så att man brister ut i sång. Vad har ni gjort med bilen? På riktigt? Den fyller 60 år i år och den ser helt ny ut ju... Jag är mållös! Jag kommer definitivt tillbaka!

Douglas